Articles - Comments
Forum - Terror Ayi
Commented article: Terror Ayi
| New topic Reply | |
|---|---|
| 2009-12-10 12:25:23 | Terror AyiTerror Ayi 2
Nie chce mi się pisać nowego tekstu pod powyższym tytułem, więc tylko dodaję kawałek.
Moja szanowna Ayi, dziś uznałem, albo cierpi na swego rodzaju obsesję, że jeżeli czegoś nie przestawi, albo nie zaniesie na inne miejsce, to coś się strasznego stanie. Albo uważa może, że jak się nie wykaże, to uznam, że za dużo jej płacę J
Parę dni temu kupiłem nową zimową pościel, nową kołdrę, nowe poduszki, etc. Nie miałem czasu na razie się na zimową pościel przestawić, poza tym nie jest jeszcze aż tak zimno, więc stał sobie cały ten taraban w sypialni, w kącie, wciśnięty dokładnie w rogu między szafą, a drzwiami pokoiku, z którego nie korzystam. Pudło z kołdrą było ustawione poziomo, o nie były oparte poduszki, a o poduszki oparte były dwa zestawy pościeli.
Jak dziś wróciłem z pracy, pudło z kołdrą było ustawione pionowo i na nim była pościel, a na górze poduszki. Nic się specjalnie więcej miejsca nie zrobiło dzięki temu, ale zmiana była...
Przypomina się scena z Friends – when I leave the room I have to turn the lights on and off seventeen times, or my family will die...
Citation
|
| New topic Reply |

the Author